Comunicat de presă - 22.11.2018

COMUNICAT DE PRESĂ
22.11.2018

Din 15 decembrie TAROM deschide Oradea către noi destinații


Compania Națională TAROM deschide vânzarea biletelor de avion din Oradea către Milano (Bergamo) și Barcelona (El Prat) și retur, începând cu data de 15 decembrie. Operarea curselor va începe din 25 martie 2019.

TAROM își continuă misiunea de a conecta comunitățile de români de pretutindeni. Portofoliul de rute al operatorului aerian national se îmbogățește cu Oradea-Milano și Oradea – Barcelona.

Principalul motiv pentru care operarea efectivă a curselor începe din martie anul viitor este procedura de obținere a sloturilor de zbor pe cele două noi rute.

Marcăm deschiderea a nu mai puțin de 16 noi rute în ultima perioadă. Continuăm să dezvoltăm prezența companiei pe piață, mizând în permanență pe nevoia de conectare a polurilor de creștere economică din România cu cât mai multe destinații.

Contăm pe un factor de încărcare pozitiv pe aceste două noi rute, bazat pe valorificarea traficului intern cât și extern, turistic, dar nu numai. Suntem conștienți de nevoia constantă de a călători rapid și în siguranță, exprimată de bihorenii care au creat veritabile comunități locale în Milano și Barcelona. Deschiderea celor două curse regulate TAROM este un răspuns onest la această nevoie.

Transmitem pe această cale mulțumiri Consiliului Județean Bihor pentru sprijin. Apreciem eforturile constante și profesioniste de promovare a Regiunii Bihor și totodată ne exprimăm încrederea într-un proiect de colaborare solid, pe termen lung.

Compania națională va pune la dispoziție două frecvențe săptămânale pe Milano și Barcelona cu plecare din Oradea. Numărul minim de locuri disponibile/cursă este de 120.

În prețul biletelor TAROM sunt incluse:

  • Transportarea bagajelor de cală (23 de kg) și a bagajelor de mână (10 kg).
  • Servicii la bord.
  • Operațiuni de check-in în aeroport.


Echipa dumneavoastră TAROM

TAROM

Footer Links - ro

ACI Europe

Aeroportul Oradea

Adresa: Strada Calea Aradului, nr. 80,
Oradea, Bihor
Telefon: +40 259 416 082 | +40 259 413 951
Email: airport @ aeroportoradea . ro
     contact @ aeroportoradea . ro

Urmăreşte-ne

Copyright © . Toate drepturile rezervate Aeroportul Oradea.