Conferință de presă - Zbor charter Oradea-Antalya

Azi, 31 Ianuarie 2018, a avut loc conferința de presă dedicată anunțării oficiale a zborului charter Oradea-Antalya, organizat de tour operatorul Need Tour și operat de compania aeriană Corendon. Cursa charter va opera în perioada 04.06.2018-24.09.2018, în fiecare zi de Luni.

La conferință au participat reprezentanții Need Tour – Aytaç Acikgoz – Co-Founder, Mihaela Crăciun – General Manager și Mihaela Crina Vomir – Destination Manager, reprezentantul Agenției de Management a Destinației Bihor- Bántó Norbert – Director Executiv, precum și reprezenantul Aeroportului Internațional Oradea-Dan Bălăcel-Director General Adjunct.

În anul 2018 vor fi operate un număr de 6 zboruri charter/săptămână către 2 destinații turistice externe(Antalya si Creta), și o destinație internă, Constanța, comparativ cu anul 2017, când de pe Aeroportul Internațional s-a călătorit spre doar două destinații turistice, Antalya și Constanța, cu o frecvență de un zbor/săptămână pentru fiecare destinație.

Totodată, tour operatorul Christian Tour a suplimentat frecvența zborului charter Oradea-Antalya, acesta urmând a fi operat cu o frecvență de două zboruri/săptămână, în zilele de miercuri și duminică.

Pachetele turistice pentru destinațiile mai sus menționate pot fi achiziționate prin intermediul tour operatorilor Need Tour sau Christian Tour și agențiile partenere.