RYANAIR extinde orarul de iarnă 2017 - Oradea

O NOUĂ RUTĂ CĂTRE MEMMINGEN, 5 RUTE DIN ORADEA ÎN TOTAL

Ryanair, compania aeriană Nr.1 a Europei, astăzi (21 mar) și-a extins primul său calendar de iarnă (2017) pentru Oradea, cu o nouă rută către Memmingen, adițională celor 4 noi rute deja anunțate către Barcelona Girona, Eindhoven, Milano Bergamo și Londra Stansted, care vor aduce 185,000 de clienți p.a. și susține 140* de locuri de muncă la Aeroportul Internațional Oradea.

Orarul Iarna 2017 Oradea aduce:

• 5 rute noi către: Barcelona (2 săptămânale), Eindhoven (3 săptămânale), Memmingen (2 săptămânale), Milano - Bergamo (2 săptămânale) & Londra - Stansted (3 săptămânale)
  • 12 zboruri săptămânale
  • Peste 185,000 de clienți p.a.
  • 140* locuri de muncă p.a.

Această nouă rută face Ryanair alegerea ideală pentru clienții români de business, dar și pentru cei care călătoresc de plăcere, și care pot acum să aleagă din cele 5 rute operate din Oradea în iarna 2017, la cele mai mici tarife. Consumatorii români trebuie să se aștepte la noi îmbunătățiri asumate în cadrul programului “Always Getting Better” și care includ multe alte noi rute, noi experiențe digitale și tarife chiar mai mici.

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să anunțăm o nouă rută din Oradea către Memmingen, serviciu cu două zboruri săptămânale, parte a calendarului nostru Iarna 2017 Oradea, extins semnificativ, și care mai include 4 noi rute către Barcelona, Eindhoven, Milano și Londra. Această rută nouă este ideală atât pentru clienții care călătoresc în interes de afaceri cât și pentru cei de plăcere, iar Ryanair va continua să dezvolte numărul de destinații, traficul și locurile de muncă, în Oradea.
Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri de la doar 19.99€ pe noua noastră rută din Oradea, care pot fi rezervate până Joi (23 mar) pentru călătorii în noiembrie. Pentru că vor fi rezervate rapid, dar și pentru a nu rata această promoție extraordinară, invităm clienții să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

*Studiile ACI confirmă că până la 750 de locuri de muncă asociate activităților aeroportului sunt susținute de fiecare 1m de pasageri

Ryanair - Oradea-Memmingen