Facilităţi aeroportuare

În scopul asigurării calităţii deservirii pasagerilor, sunt asigurate următoarele servicii:

Birou de Informaţii pasageri

Informatii - Aeroport International Oradea
Biroul de informaţii pasageri este amplasat în terminalul de pasageri al aeroportului unde puteţi obţine informaţii în limbile română, maghiara şi engleză.

Cafe Bar

Cafe Bar - Aeroport International Oradea
Aeroportul Oradea pune la dispoziţia pasagerilor, în zona publica şi în zona de tranzit, Cafe-baruri amenajate după ultimele tendinţe şi care beneficiază de zone distincte pentru fumători şi nefumători.

Duty-free

Duty-free - Aeroport International Oradea
În incinta terminalului de plecări curse interne/externe al Aeroportului Internațional Oradea puteți găsi magazinul Duty - Free de unde aveți posibilitatea să cumpărați o varietate de produse

Travel Retail

Travel Retail - Aeroport International Oradea
În incinta terminalului, în zona publică și zona de tranzit, s-au deschis două magazine Travel Retail cu o largă selecție de produse de consum destinate pasagerilor. Programul de funcționare este corelat cu orarul de zbor al curselor.

Salon de Protocol

Salon de Protocol - Aeroport International Oradea
Aeroportul Oradea vă oferă posibilitatea închirierii Salonului Protocol pentru diverse intâlniri sau pentru a vă bucura de momente de linişte, în afara zonei publice.

Facilităţi Mama şi copilul

Facilităţi Mama şi copilul - Aeroport International Oradea
Aeroportul Oradea dispune, în caz de nevoie, de două saloane mama şi copilul, special dotate şi utilate pentru îngrijire şi asistenţă în condiţii optime de igienă şi confort. Saloanele se găsesc în zona publică şi în zona de tranzit. Acest serviciu este gratuit şi poate fi solicitat în aeroport, la biroul de informaţii pasageri.

Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă

Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă - Aeroport International Oradea
Parcarea publică a aeroportului dispune de locuri special destinate persoanelor cu mobilitate redusă. Accesul în terminal se poate face pe rampe special amenajate, iar în aeroport se găsesc toalete care permit utilizarea lor de către persoanele care se deplasează în cărucior.

Parcare

Parcare - Aeroport International Oradea
Informații privind parcarea în incinta aeroportului, se găsesc la următorul link: Informații parcare

Rent-a-car

Rent-a-car - Aeroport International Oradea
Aeroportul Oradea vă pune la dispoziţie, prin partenerii săi, servicii rent-a-car. Ghişeele sunt amplasate în terminalul de pasageri al aeroportului. Programul de funcţionare este corelat cu orarul curselor aeriene, sau la solicitare.

Internet Wireless

Internet Wireless - Aeroport International Oradea
Este disponibil gratuit în toată zona terminalului de pasageri.

Asistenţă medicală

Asistenta medicala - Aeroport International Oradea

Aeroportul dispune de un Cabinet medical care prestează servicii de asistenţă medicală de specialitate în perioada de funcţionare a aeroportului, cu personal propriu specializat, mijloace şi materiale proprii, acordate în caz de necesitate pasagerilor şi echipajelor curselor aeriene care operează pe Aeroportul Oradea.

Cabinetul medical asigură intervenţiile de urgenţă la aeronave şi în perimetrul aeroportului şi acordarea primului ajutor pasagerilor, echipajelor sau persoanelor până la intervenţia unităţilor specializate SMURD sau Ambulanţă.

Cabinetul medical este deservit de personal calificat şi autorizat conform normelor legale, inclusiv pentru intervenţiile medicale de prim-ajutor în cazuri de urgenţă.
Agenţii de vânzare bilete

Agenţii de vânzare bilete - Aeroport International Oradea
Agenţia Tarom
+40 259 431918
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pagina web

Bancomat

Bancomat - Aeroport International Oradea
Alături de Biroul de informaţii este amplasat un bancomat pentru retragere de numerar şi efectuare plăţi.

Bancomat - Aeroport International Oradea
În zona publică a terminalului de pasageri este amplasat un ATM de tip EURONET pentru retragerea de numerar sub formă de LEI și EURO, informare privind soldul conturilor și a ultimelor operațiuni efectuate, schimbare cod PIN, reîncărcare cartele preplătite telecom și plăți de facturi.

ACI Europe

Aeroportul Oradea

Adresa: Strada Calea Aradului, nr. 80,
Oradea, Bihor
Telefon: +40 259 416 082 | +40 259 413 951
Email: airport @ aeroportoradea . ro
     contact @ aeroportoradea . ro

Urmăreşte-ne

Copyright © . Toate drepturile rezervate Aeroportul Oradea.