Termeni și condiții

Definirea termenilor

Termenii "site", "acest site" și "site-ul" folosiți în acest document se referă la site-ul www.aeroportoradea.ro. Design-ul și conținutul site-ului aparțin în exclusivitate Aeroportului Internaţional Oradea R.A. și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Aeroportul Internaţional Oradea R.A. are sediul social în Calea Aradului, Nr. 80, Oradea, Jud. Bihor. 

Prin termenii "utilizator", "vizitator" și "dumneavoastră" înțelegem toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează site-ul www.aeroportoradea.ro, indiferent de motiv. Termenii "Regulament", "Contract" și "Termeni și Condiții" se referă la prezentul contract de utilizare.

Prin termenul "date personale", înțelegem informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, vârsta, sexul și starea civilă, etc.

Acceptarea "Termenilor și condițiilor"

Înainte de a viziona acest site, vă rugăm să citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor ce alcătuiesc prezentul site. Accesarea site-ului și folosirea aplicațiilor sale presupun acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor și Condițiilor publicate, având valoare contractuală deplină.

Aeroportul Internaţional Oradea R.A. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul prezentului contract. În această situație, Aeroportul Internaţional Oradea R.A. va înștiința utilizatorii prin afișarea schimbărilor pe o pagină ce va apărea în momentul accesării site-ului. Folosirea în continuare a site-ului de către utilizator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract de utilizare.

Conținutul site-ului

Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre www.aeroportoradea.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi, opiniile utilizatorilor despre produse, cât și alte informații considerate de Aeroportul Internaţional Oradea  R.A. ca fiind de interes pentru utilizatori. Aeroportul Internaţional Oradea R.A. își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site. Aeroportul Internaţional Oradea R.A. depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar și concis toate informațiile din acest site. Cu toate acestea, Aeroportul Internaţional Oradea R.A. nu este și nu va fi legal responsabil sub nici o circumstanță pentru nicio inadvertență ori descriere eronată a informațiilor prezentate în acest site.

Copyright

Conținutul site-ului www.aeroportoradea.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea exclusivă a Aeroportului Internaţional Oradea R.A. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

De asemenea, Aeroportul Internaţional Oradea R.A. deține toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului acestui site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al Aeroportului Internaţional Oradea  R.A.. În caz contrar, aceasta reprezintă o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală și se sancționează conform legilor în vigoare.

Legături

Site-ul www.aeroportoradea.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora. Așadar, Aeroportul Internaţional Oradea R.A. nu este responsabil pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

ACI Europe

Oradea Airport

Address:Street Calea Aradului no. 80
Phone: +40 259 416 082 | +40 259 413 951
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow us

 

Copyright © . All rights reserved to Oradea Airport.