Informare - suplimentare zbor Oradea - București, cu compania Tarom

Aeroportul Internațional Oradea informează faptul că în perioada 2 Martie 2020-27 martie 2020, ca parte a orarului de iarnă 2019, compania aeriană Tarom a suplimentat cu o cursă/ zi, zborul Oradea-București, de luni până vineri, duminică rămânând o singură cursă.

Continue Reading

Ryanair, zborul FR 7081/2 Milano Bergamo-Oradea- Milano Bergamo ANULAT

Conform informării transmise de către compania Ryanair, zborul FR 7081/2 Milano Bergamo-Oradea-Milano Bergamo, din data de 13 Septembrie a fost anulat din motive operaționale.

Un nou record de pasageri!

"Un nou record de pasageri, la Aeroportul International Oradea!

1.257 pasageri au călătorit miercuri, 6 Septembrie 2017, prin Aeroportul Internațional Oradea!
Mulțumim pasagerilor care au ales să călătorească pe și de pe Aeroportul Internațional Oradea."

“Always Getting Better” RYANAIR NOI tarife reduse pentru bagajele înregistrate

RYANAIR REDUCE TARIFELE PENTRU BAGAJELE ÎNREGISTRATE (& CREȘTE DIMENSIUNILE PERMISE) PENTRU A ELIMINA ÎNTÂRZIERILE LA ÎMBARCARE

CLIENȚII FĂRĂ PRIORITATE TREBUIE SĂ-ȘI TRIMITĂ AL 2-LEA BAGAJ LA CALĂ (GRATUIT) DIN NOIEMBRIE

Ryanair, compania aeriană Nr.1 a Europei, astăzi, 6 septembrie, 2017 ca parte a programului său “Always Getting Better” a anunțat noi tarife reduse pentru bagajele înregistrate (și dimensiuni mai mari pentru acestea) pentru a încuraja mai mulți clienți să-și înregistreze bagajele și să reducă numărul consumatorilor care se prezintă cu 2 bagaje la porțile de îmbarcare. Această măsură a fost luată ca urmare a faptului că foarte mulți clienți se bucură de facilitatea transportării a 2 bagaje de mână gratuite, respectiv pentru că pe zborurile cu grade de încărcare ridicate (97% în august) nu există suficient loc pentru bagaje în spațiul de deasupra scaunelor pentru acest volum ridicat, fapt ce cauzează întârzieri de îmbarcare și de zbor.

Continue Reading

Information - Charter flights Oradea-Hurghada

Oradea International Airport informs that will be organised charter flights Oradea-Hurghada, Egypt from 4 October 2017. The charter flights will be performed in collaboration with the tour operator Christian Tour.

Continue Reading

ACI Europe

Oradea Airport

Address:Street Calea Aradului no. 80
Phone: +40 259 416 082 | +40 259 413 951
Email: airport @ aeroportoradea . ro
     contact @ aeroportoradea . ro

Follow us

 

Copyright © . All rights reserved to Oradea Airport.