Comunicat

În perioada 28 februarie – 03 martie 2017 a avut loc cea de-a X-a ediție a Reuniunii Responsabililor de Securitate ai Aeroporturilor din România.

La deschiderea evenimentului au participat Președintele Consiliului Județean Bihor - domnul Pásztor Sándor, Directorul General al Aeroportului Internațional Oradea - domnul Pasc Gheorghe și reprezentantul Autorității Aeronautice Civile Române- domnul Mureșan Remus.

Reuniunea a fost organizată de Asociația Aeroporturilor din România în colaborare cu Autoritatea Aeronautică Civilă Română și Aeroportul Internațional Oradea.

Au participat:

  • responsabili cu securitatea aeronautică de la aeroporturile din România
  • responsabili cu securitatea aeronautică civilă de la ROMATSA
  • reprezentanți ai Autorității Aeronautice Civile Române – Direcția Securitate Aeronautică

De asemenea, au fost invitați și au participat reprezentanți ai Direcției Generale de Prevenire și Combatere a Terorismului, din cadrul SRI.

În cadrul acestei reuniuni au fost discutate probleme precum: elaborarea Planului Managementului Situațiilor de Criză; elaborarea Programului de Securitate Aeronautică al Aeroporturilor; Informarea participanților despre noile amenințări și riscuri identificate de ICAO ( Organizația Internațională de Aviație Civilă) la adresa aviației civile.

Reuniunea Responsabililor de Securitate ai Aeroporturilor din România   Reuniunea Responsabililor de Securitate ai Aeroporturilor din România   Reuniunea Responsabililor de Securitate ai Aeroporturilor din România
ACI Europe

Oradea Airport

Address:Street Calea Aradului no. 80
Phone: +40 259 416 082 | +40 259 413 951
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow us

 

Copyright © . All rights reserved to Oradea Airport.