Informare privind semnarea contractului de prestări servicii de supervizare pentru executarea lucrărilor în cadrul proiectului "Extindere şi modernizare suprafeţe aeroportuare la Aeroportul Oradea"

În data de 12 august 2014, R.A. Aeroportul Internaţional Oradea, în calitate de beneficiar, a semnat cu Asocierea S.C. KAPPA Architects & Engineers S.R.L Bucureşti - TPF Planege Consultores de Engenharia e Gestao S.A, prin lider de asociere S.C. KAPPA Architects & Engineers S.R.L Bucureşti, în calitate de prestator de servicii, Contractul pentru prestarea serviciilor de supervizare a lucrărilor care se vor executa în cadrul proiectului "Extindere şi modernizare suprafeţe aeroportuare la Aeroportul Oradea".

Contractul a fost semnat, la sediul regiei, de către dl. PASC Gheorghe – Director General al R.A. Aeroportul Internaţional Oradea şi de către dl. MARINESCU-FRASINEI Radu- Aurelian – împuternicit al asocierii menţionate mai sus, având ca scop să asigure regia că antreprenorul (constructorul) efectuează lucrările în conformitate cu prevederile contractuale, în special cu privire la încadrarea în valoarea acordului contractual de lucrări, durata de execuţie, cantitatea şi calitatea lucrărilor.

Obiectivele principale ale contractului sunt următoarele:

• Administrarea Contractului de lucrări;
  • Activităţi prealabile execuţiei lucrărilor;
  • Supervizarea directă a lucrărilor şi monitorizarea execuţiei;
  • Pregătirea rapoartelor obligatorii;
  • Pregătirea recepţiei la terminarea lucrărilor;
  • Activităţi în perioada dintre recepţia la terminarea lucrărilor şi recepţia finală.

Contractul are o valoare totală de 692.021,85 lei, la care se adaugă 166.085,24 lei, reprezentând T.V.A. şi intră în vigoare la data semnării, fiind valabil până la data recepţiei finale a lucrărilor executate în cadrul proiectului "Extindere şi modernizare suprafeţe aeroportuare la Aeroportul Oradea".

Alexandru Chiş – Ofiţer pentru publicitate, R.A. Aeroportul Oradea