Inaugurarea cursei Oradea-Torino

În data de 13.04.2017 a avut loc inaugurarea cursei Oradea-Torino, operată de compania aeriană Blue Air. Aceasta este a doua rută a companiei din Aeroportul Internațional Oradea, după introducerea zborului intern către Bucureşti.

La inaugurare a participat reprezentantul companiei Blue Air - Domnul Cristescu Vlad – Senior Network Development Executive, reprezentanții Consiliului Județean Bihor - Domnul Președinte Pásztor Sándor, Domnii Vicepreședinții Mang Ioan și Bodea Traian şi Directorul General al Aeroportului Internațional Oradea - Domnul Pasc Gheorghe.

Frecvența curselor va fi de două ori/săptămână, în zilele de joi și duminică.

Datorită conexiunilor excelente, orădenii pot călători şi către Roma, Napoli și Catania (cu escală la Torino). În sezonul estival, Blue Air va opera zboruri şi către Constanţa, fiind alegerea ideală pentru călătoriile la Marea Neagră.

Pentru detalii suplimentare și rezervări bilete, accesați www.blueairweb.com sau la agențiile de turism partenere.