Semnarea contractului de prestări servicii de consultanţă în domeniul managementului pentru implementarea proiectului "Extindere şi modernizare suprafeţe aeroportuare la Aeroportul Oradea"

La data de 21 iulie 2014, R.A. Aeroportul Oradea, în calitate de Achizitor, şi S.C. FIP Consulting S.R.L. Oneşti, în calitate de Prestator, au semnat la sediul regiei, contractul de prestări servicii de consultanţă în managementul proiectului "Extindere şi modernizare suprafeţe aeroportuare la Aeroportul Oradea".

Acest proiect a fost aprobat în cadrul Programului Operaţional Sectorial "Transport" 2007-2013, Axa Prioritară 2 "Modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii naţionale de transport în afara axelor prioritare TEN-T în scopul dezvoltării unui sistem naţional durabil de transport", Domeniul Major de Intervenţie 2.4 " Modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii de transport aerian".

Obiectivele specifice ale contractului de consultanţă în managementul proiectului sunt următoarele:

Acordarea de sprijin managerial calificat Unităţii de Implementare a Proiectului din cadrul R.A. Aeroportul Oradea pentru implementarea cu succes a acestuia şi în conformitate cu prevederile Contractului de Finanţare;

Asigurarea unei bune vizibilităţi a proiectului;

Promovarea sprijinului Uniunii Europene pentru realizarea proiectului.

Contractul are o valoare totală de 46.429,24 lei, la care se adaugă 11.143,02 lei, reprezentând T.V.A.

Durata contractului este de 19 luni, începând cu data emiterii ordinului de începere al activităţilor, putând suferi modificări, în funcţie de durata efectivă de realizare a proiectului.