La data de 7 aprilie 2014, R.A. Aeroportul Oradea, în calitate de Achizitor, şi S.C. Puc Walter S.R.L. Bucureşti, în calitate de Prestator, au semnat la sediul regiei contractul de servicii de consultanţă de specialitate pe lângă comisia de evaluare a ofertelor de execuţie a lucrărilor aferente proiectului "Extindere şi modernizare suprafeţe aeroportuare la Aeroportul Oradea". Prestatorul asigură evaluarea, în calitate de consultant expert tehnic cooptat, ofertelor tehnice depuse de ofertanţii participanţi la procedura de licitaţie publică pentru atribuirea contractului de lucrări în cadrul proiectului mai sus menţionat.

Acest proiect a fost aprobat în cadrul Programului Operaţional Sectorial "Transport" 2007 - 2013, Axa Prioritară 2 "Modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii naţionale de transport în afara axelor prioritare TEN-T în scopul dezvoltării unui sistem naţional durabil de transport", Domeniul Major de Intervenţie 2.4 "Modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii de transport aerian".

Contractul intră în vigoare de la data semnării de către ambele părţi şi este valabil până la finalizarea procedurii de achiziţie a contractului de lucrări.