RYANAIR lansează orarul de iarnă 2017 - Oradea

4 RUTE NOI CĂTRE BARCELONA GIRONA, EINDHOVEN, MILANO & LONDRA

Ryanair, compania aeriană Nr.1 a Europei, astăzi (8 Martie) a lansat primul său orar de iarnă (2017) pentru Oradea, cu 4 rute noi către Barcelona Girona, Eindhoven, Milano Bergamo și Londra Stansted, care vor aduce peste 120,000 de clienți p.a. și vor susține 120* de locuri de muncă la Aeroportul Internațional Oradea.

Orarul Iarna 2017 Oradea aduce:

• 4 rute noi către: Barcelona G (2 săpt.), Eindhoven (3 săpt.), Milan B (2 săpt.) & Londra S (3 săpt.)
  • 4 rute în total
  • 10 zboruri săptămânale
  • 120,000 clienți p.a.
  • 120* locuri de muncă p.a.

Noile rute din Vara 2017 ale Ryanair din Oradea către Barcelona și Milano atrag rezervări în avans puternice, susținute de tarife reduse, consecință a trecerii Ryanair pe costuri mai mici pentru carburant și o experiență a clienților îmbunătățită, dar și a dezvoltărilor aduse programului “Always Getting Better”.

În Oradea, Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să lansăm orarul nostru Iarna 2017 Oradea, care include 4 rute noi către Barcelona Girona, Eindhoven, Milano Bergamo și Londra Stansted, care vor aduce peste 120,000 de clienți p.a. pentru Aeroportul Oradea. Aceste rute noi vor fi puse în vânzare pe pagina oficială Ryanair.com/ro și ne angajăm în continuare să dezvoltăm traficul, turismul și crearea de noi locuri de muncă în România”
Suntem fericiți să raportăm rezervări în avans puternice pentru rutele din orarul Vara 2017 Oradea și clienții trebuie în continuare să se aștepte la tarife și mai mici, totul pentru că nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-și rezerve zboruri la tarif redus cu Ryanair. Invităm toți clienții care vor să-și rezerve vacanța să o facă acum direct pe Ryanair.com sau pe aplicație (GooglePlay sau AppStore), unde vor dispune de cele mai mici tarife de călătorii aeriene din Oradea.
Pentru a sărbători lansarea orarului Iarna 2017 Oradea, scoatem la vânzare locuri pe întreaga rețea de rute, de la doar 9.99€, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi (9 martie). Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

*Studiile ACI confirmă că până la 750 de locuri de muncă asociate activităților aeroportului sunt susținute de fiecare 1m de pasageri

Ryanair - 4 rute noi din Oradea